Kinderopvang "Het Bosbergje"
Voor kinderopvang in huiselijke sfeer
Wie ben ik?

Ik ben Corinne Verstegen uit Boekel. Ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben twee kinderen van 24 jaar genaamd Mike en 19 jaar genaamd Eefje. Mike woont niet meer thuis. Voordat ik kinderen had ben ik acht jaar met veel plezier kraamverzorgster geweest, maar toen onze kinderen kwamen heb ik ervoor gekozen om thuis te blijven, om fulltime voor hen te kunnen zorgen. Dit was een bewuste keuze waar ik nooit spijt van heb gehad en waar ik met veel plezier en voldoening op terugkijk.
 
Bij het grootbrengen van onze kinderen ben ik heel bekend geworden met diëten en Eefje was ook een echt KNO kind, zoals ze dat noemden.  In 2001 ben ik weer parttime gaan werken, nadat ik mij omgeschoold had door middel van cursussen om administratief/boekhoudkundig werk te gaan doen. Maar ik miste het zorgen en ben uiteindelijk bij een particuliere thuiszorgorganisatie een combinatie van zorg en administratie gaan doen. Kantooruren, want Marcel werkt al in 5-ploegen.
 
Nu ongeveer tien jaar later ben ik me ervan bewust dat het zorgen voor kinderen mij het meeste voldoening geeft en dat ik daar het meeste plezier aan beleef. Kinderen maken mij blij en ik vind het prachtig om te zien wat je ze kunt leren en hoe makkelijk je ze blij kan maken. Daarom ben ik nu deze kinderopvang begonnen en hiervoor heb ik ook mijn certificaat behaald. Verder heb ik in april 2010 mijn certificaat van EHBO voor kinderen gehaald.
 
Ik denk dat als kinderen in een gewone huiselijke sfeer op kunnen groeien, ze alles kunnen leren en het blije en vrije kinderen worden.